Naturhus.dk

Thomas og Thea rådgiver og formidler om bæredygtig livsstil og bæredygtigt byggeri.

De har udviklet og bygget et hus af bæredygtige materialer og med et yderst lavt energiforbrug.

Huset er inspireret at passivhuskravene, men bygget i rene standardiseret naturmaterialer, og er dermed både et mere bæredygtigt byggeri end konventionelle passivhuse og et byggeri der kan bygges af almindelige håndværker, uden specialviden om bæredygtig byggeri.

Huset er tænkt bæredygtigt fra ende til anden. Lige fra materialevalg til pladsbehov i både husets og dets beboers livscyklus.

Huset er opført i standardiserede naturmaterialer. Ubehandlede træprodukter til konstruktion og beklædning, træfiber løsuldsisolering, ventilations vinduer, huset har grønt tag og står på et fundament af jordskruer.

Thomas og Thea laver rådgivning inden for bæredygtig byggeri og livsstil, og rådgiver i alt fra valg af materialer, til planlægning og projektering af byggeprojekter. De har mange års erfaring og netværk indenfor bæredygtig byggeri. Nybyggeri og renovering. Træ, halm, ler, genbrugsmaterialer, forskellige isoleringstyper, valg af bæredygtig varmekilde til opvarmning mv.

De laver også fremvisninger af huset. En fremvisning af deres hus kan også kombineres med en general rundvisning på Friland.

Se mere om Thomas og Theas virke og deres hus på Naturhus.dk

[singlepic id=403 w=380 h=300]

[singlepic id=495 w=380 h=300]

[singlepic id=453 w=380 h=300]