Myrrhis & Permakulturhaven

Tycho & Karoline har en vision om at skabe mangfoldige og spiselige landskaber, der kan levere sund og nærende mad til kommende generationer, samtidig med at jorden regenereres, folk, dyr og insekter trives og miljøet forbedres. Det gør de via deres to firmaer på Friland, der begge arbejder efter permakultur-etikker og principper.

Spiselige planter & havekurser​

Myrrhis ejes af Tycho og fokuserer på formidling af spiselige planter, bæredygtig havebrug, skovhaver, rådgivning og permakultur designkurser. Myrrhis er også en planteskole, hvor Tycho dyrker spændende flerårige grøntsager og udvalgte bærbuske, nødde- og frugttræer til salg. Planteskolen er åben efter aftale i sommerhalvåret fra d. 1. maj.
Du kan bestille og købe planter på Frilandsmessen, Åben-hus dage, Plantesalgsdage, på Myrrhis’ kurser og efter aftale.
Sortimentet finder du via www.permakulturhaven.dk, hvor der også er mere information om Myrrhis.

​Design, rådgivning & foredrag

Permakulturhaven ejes af Karoline og har rådgivning, havedesign og formidlinng af bæredygtig livsstil i højsædet. Karoline holder foredrag om permakultur, skovhave- og havebrug, og giver inspiration til både private og virksomheder i grøn omstilling. Karoline har baggrund som biolog med speciale i økologi og jordprocesser.

​Se bæredygtighed i praksis
Myrrhis & Permakulturhaven ligger på adressen Friland 30 og blev d. 29. maj 2014 akkrediteret som et LAND Center (Lærings-, Aktivitets-, Netværk- og Demonstrationscenter i permakultur) og dermed optaget i det europæiske netværk af permakultursteder, hvor permakultur kan ses og opleves i praksis. Friland 30 er en 920m2 grund, der er designet efter permakultur principper med et off-grid halmhus, hjemmedyrket stråtag, koldrum, udestue, skovhave, taghave, grøntsagsbede, drivhus, integreret dyrehold, vanddam og planteskole med flerårige grøntsager, spiselige træer og buske til salg. Rundvisninger sker efter aftale med Tycho og Karoline.
​Info
For mere information om virksomhederne, se www.permakulturhaven.dk

Eller kontakt Tycho og Karoline på tlf.: 2423 3883 eller email: karoline@friland.org

​Om Tycho og Karolines liv på Friland:

Om Permakultur & LAND:
Permakultur handler om bæredygtighed, etik, sund livsstil og regenerering af jordens ressourcer. LAND centrenes formål er at dele permakultur med flere, så endnu flere kan se, hvordan permakultur virker – og hvordan man selv kan bruge det i praksis. LAND centrene demonstrerer permakultur i praksis og vidensdeler igennem lokale netværk. Gennem netværkene vil projektet støtte udvikling af færdigheder indenfor lokal produktion, design af arealanvendelse i samspil med boligen, viden og praksis omkring bæredygtig levevis og permakultur til gavn for både permakulturpraktikere og offentligheden.

[singlepic id=268 w=380 h=300 float=center]

[singlepic id=509 w=380 h=300 float=center]

[singlepic id=263 w=380 h=300]

[singlepic id=276 w=380 h=300 float=center]

[singlepic id=508 w=380 h=300 float=center]