MA-URI Friland

Helle Hestbjerg flyttede til Friland med en drøm om at gøre hobbyvirksomheden til en levevej og en livsstil. Helle er MA-URI behandler, underviser og foredragsholder.

MA-URI handler om livskunst. Om at navigere i livet ud fra gammel polynesisk livsfilosofi. MA-URI tager udgangspunkt i kroppen, der husker vores oplevelser. Kroppen gemmer på en visdom, der kan give os svarene, når livet gør ondt.

At komme ned i kroppen og mærke dybden i os selv kan forløse, give svar og en ny, selvsikker retning i livet.

 

Helles virksomhed MA-URI Friland består af:

MA-URI Klinikken på adressen Friland 22 C

Her tilbyder Helle kropsterapeutisk behandling. En MA-URI behandling varer 100 min. og giver god tid til fordybelse. Gennem kroppen kan du åbne op for de indre lag i dig selv og hente styrke, svar og vished.

Helle tilbyder desuden eksklusivgravid behandling og fødselsforberedende sessioner og har efterfødselstilbud til nybagte mødre.

MA-URI uddannelse

Har du lyst til en personlig udviklingsrejse, der tager udgangspunkt i din krop og udfordrer dig fysisk og mentalt såvel som følelsesmæssigt og spirituelt, så er MA-URI et godt bud!

Efter endt uddannelse har du desuden mulighed for at etablere dig som behandler.

MA-URI Friland tilbyder grundforløbet i MA-URI uddannelsen i samarbejde med MA-URI Instituttet (ma-uri.org).

Foredrag

Helle holder foredrag om

– Bæredygtigt byggeri og levevis. Billedforedrag om Frilands tilblivelse og principper.

– Vejen fra forsker til frilænder. Om Helles egen rejse fra karrierelivet til en selvstændig tilværelse som livskunstner.

– Forstå din cyklus – og bliv fri. Om gevinsten ved op- og nedture i den kvindelige cyklus.

Mama MA-URI

Helle er leder af Mama MA-URI, en international projektgruppe under MA-URI Instituttet. Mama MA-URI har fokus på graviditet, før- og efterfødselsemner og de aspekter af kvindelivet, som er relateret til cyklus. Siden 2008 har Helle undervist andre MA-URI behandlere i Europa i Mama MA-URI.

[singlepic id=473 w=380 h=300]

[singlepic id=472 w=380 h=300 float=center]

 

Helle Hestbjerg har 20 års erfaring med MA-URI, og har arbejdet som professionel MA-URI behandler siden 2001. Siden 2008 har Helle også undervist i MA-URI.

Se mere om virksomheden på www.ma-uri-friland.dk

Eller kontakt Helle på 4157 6225 eller helle@ma-uri-friland.dk

 

Helle har boet på Friland siden 2002, læs mere om Helle og frilandslivet her.