Helle, Gaia og Jais, 22C

Helle har boet på Friland siden opstarten i 2002. Efter separation i 2013 rykkede hun fra halmhuset i nr. 7 til to midlertidige pavilloner på Friland 22 C.

Her har hun etableret sin klinik, som gennem flere år ellers var en del af Klinik Djurs i Rønde. Helle forlod en forskerkarriere inden for mikrobiologi for at blive selvstændig og flytte på Friland.

Det, der fik Helle til Friland, var blandt andet mulighederne for at realisere drømme om at gøre hobby til erhverv og få mere tid til familien. Ekstra gevinster var det at bygge i balance med naturen, fokus på affald og spildevand og fællesskabet med fælleshave og indkøbsforening.

”Her kan du finde mennesker med vidt forskellig uddannelse og erhverv, i alle aldre, og det er en spændende udfordring.”

Helle har været dybt involveret i erhvervsdelen af Friland, FE’en, og været med til at sætte den retning, FE’en har fået. Og så danner Friland en god ramme for at praktisere den polynesiske livsfilosofi MA-URI.

”Walk your talk. Her er gode muligheder for at udleve den filosofi, jeg tror på. Jeg arbejder med dans, kropsterapi, kropsbevidsthed og livsfilosofi med fokus på at genfinde respekten for det feminine. Her er plads til at lege og finde ud af, at noget dur, noget ikke,” fortæller Helle.

Her kan du finde mere om Helles virksomhed MA-URI Friland.

Se også Helles hjemmeside: www.ma-uri-friland.dk

 

[nggallery id=35]