Permakulturkurser på Friland

Frilandsbeboerne Karoline & Tycho driver Permakulturhaven.dk, der i foråret udbyder spændende kurser til de haveglade og permakulturinteresserede:

Permakultur Design Certifikatkursus, uge 13 & 27

Gravefri Dyrkning til Selvforsyning – Permakultur Havebrugskursus, 5-6. maj

Skovhaven & Flerårige Grøntsager – Permakultur havebrugskursus, 26-27. maj 

Se mere om Permakulturhavens kurser her:

Permakultur Design Certifikatkursus, uge 13 & 27, 2018
Permakultur Design Certifikatkurset er værktøjer til helhedstænkende omstilling af alt der har med livet og dagligdagen at gøre med afsæt i de tre etikker: Omsorg for Jorden, Omsorg for Mennesker, og en Ligelig fordeling af Ressourcer. Kurset undervises af erfarne praktikere, bl.a. Frilandsbeboerne Karoline og Tycho, samt Cathrine Dolleris. På kurset kommer vi vidt omkring – fra bæredygtigt byggeri til regenerativt jordbrug, fra indre omstilling til energisystemer, havebrug, tekstiler, til designteknikker og redskaber, og meget mere! Tilmelding og mere info kan ses via www.permakulturhaven.dk
 
Gravefri Dyrkning til Selvforsyning – Permakultur Havebrugskursus, 5-6. maj 2018
Dette havebrugskursus med fokus på gravefri, enårig dyrkning er intensivt og praktisk, og egner sig til dig, der vil i gang med at dyrke have, eller dig som allerede er i gang, men har lyst til at gøre det med større omtanke for jord, dyr og planter.  Se permakulturhaven.dk for mere info
 
Skovhaven & Flerårige Grøntsager – Permakultur havebrugskursus, 26-27. maj 2018

Skovhaver er havebrug i tre dimensioner, hvor træer, buske og urter indgår i en integreret blandingskultur, der er kulstoflagrende, modstandsdygtige og regenererende.

På dette weekendkursus går vi i dybden med de vigtigste aspekter ved at dyrke afgrøder, grøntsager, frugt, bær og nødder i et designet, fuld-integreret økosystem, der efterligner den danske natur. Se permakulturhaven.dk for mere info
 
Karoline & Tycho har udgivet en bog:
 
Bog om Permakultur Havebrug på dansk!
Interesseret i grøntsager, skovhaver og selvforsyning? Frilandsbeboerne Karoline & Tycho har udgivet bogen Permakulturhaven, der har fået meget flotte anmeldelser på sin vej. Dansk Bibliotekscenter skriver bl.a.: ” Denne bog er en gave i hænderne på dem, der er indstillet på at forandre verden én have ad gangen!” Bogen kan bestilles via permakulturhaven.dk og afhentes efter aftale hos parret på Friland 30.