Fra Levende Træ Til Tidløs Skammel

[singlepic id=770 w=380 h=300 float=center]

Fra Levende Træ Til Tidløs Skammel

Fredag 8. Juni –  Søndag 10. Juni

Lav din egen skammel over en weekend. Der arbejdes med lokal grøn ask og sædet væves i papirsnor – et klassisk og stærkt materiale.

Kom og overnat i det fri og spis omkring bålet!

  1. dag laves alle komponenterne til skamlen med basalt håndværktøj. Dette er en absorberende proces, der involverer dit nærvær og fornemmelse for træets natur.
  2. dag samles komponenterne ud fra den traditionelle metode, hvor skamlen presses sammen – helt uden brug af lim og søm. Sædet væves i papirsnor og individuelle design kan vælges.

Resultatet er et simpelt og tidløst møbel, som holder resten af dit liv!

Denne workshop egner sig til alle – lige fra nybegyndere til møbelsnedkere. I får instruktion i hvert led af processen, men kommer til at lave møblet på egen hånd.

Der arbejdes i en lille gruppe på maks. 6 deltagere, så der vil være en del én-til-én instruktion.  Denne workshop egner sig til alle – lige fra nybegyndere til møbelsnedkere.

Undervisningen vil primært foregå på engelsk.
Underviser på dette weekendkursus er Merlin North, 27 år. Han kommer fra England og lærte teknikkerne da han arbejdede på projektet ”A kind of British folk chair” – 40 håndlavede stole til Hospice Limfjord i Skive, Jylland – se billederne her:
www.miriamstrong.com/projects/#/britishfolkchair/

Se fotos af de sidste to kurser på facebook:

www.facebook.com/pg/MerlinNorthGreenWoodwork/photos/?tab=albums

Prisen: 1500 DKK
Prisen er inklusiv materialer, mad og camping.
For mere info og tilmeldning, kontakt gerne Merlin på:merlin.north@gmail.com eller tlf. 60587413.