Mød Naturhus.dk på Building Green

[singlepic id=777 w=380 h=300 float=center]

Mød Frilandsvirksomheden Naturhus.dk på Building Green i København

Torsdag den 2. November rykker Naturhus.dk til Forum i København når der afholdes Building Green konference.

”Vi blev kontaktet af arrangørerne bag Building Green, der gerne ville tilbyde os en stand, og så var det jo svært at sig nej” fortæller Thomas fra naturhus.dk, ”Vi synes jo bestemt vi har noget at inspirere med til fremtidens byggeri med vores koncept om at bygge passivhus af naturlige materialer og med minimalt energiforbrug”.

Se mere om Naturhus.dk

Building Green har eksisteret siden 2011 og har en mission om at oplyse om bæredygtighed i byggebranchen og vigtigheden heri. I 2016 havde Building Green over 7000 besøgende. Der er gratis adgang og mange spændende udstillere og foredrag.