Plantesalg og ny bog!

Permakulturhaven Myrrhis har udgivet en bog og invitere til plantesalg 

Om plantesalg
Fra den lille planteskole på Friland sælger Karoline og Tycho flerårige grøntsager, bærbuske og træer på udvalgte dage i maj og juni. På åbningsdagene kan man også se deres nye skovlandbrug, købe deres nye bog om permakultur havebrug, og bestille årets julegås!

Om bogen:
Den nye bog PERMAKULTURHAVEN om flerårige grøntsager, skovhaver og gravefri dyrkning til selvforsyning og en levende fremtid er skrevet af frilænderne Karoline Nolsø Aaen & Tycho Holcomb. Bogen beskriver det helhedstænkende designsystem, der i haven kan bruges til at skabe synergi mellem grøntsager, dyr og mennesker. Ved at dyrke med omsorg for havens organismer, kan man som haveejer forvente en mindre arbejdsbyrde og et større udbytte af spiselige planter.
Permakulturhaven er den første bog på dansk, der beskriver gravefri teknikker og dyrkningsmetoder til større selvforsyning fra villa-, koloni-, og gårdhave. I bogen portrætteres mere end 50 flerårige grøntsager samt en række bærbuske og træer, der med fordel kan dyrkes i det danske klima.
Permakulturhaven giver praktisk viden om:
Dyrkning af flerårige grøntsager • Dyrkningsteknikker til den gravefri have • Trin-for-trin metoder til etablering • Beskrivelse af enårige grøntsager til selvforsyning • Design af skovhavens træer, buske og grøntsager • Indsigt i jordens kredsløb og organismer • Vandhaver og Dyr i haven